Over ons

Over Outdoor-Fitness.nl

Outdoor-Fitness brengt fitnessdocenten en deelnemers in contact met zichzelf, elkaar en de natuur.

Ervaar fitness in de natuur! Lekker met je voeten in het zand, met grassprietjes tussen je tenen of bij het water. Op Outdoor-Fitness.nl vind je een uitgebreid overzicht van fitnesslessen op heerlijke buiten-locaties door heel Nederland.

Zoek en boek een fitnessles bij jou in de buurt op een voor jou passend moment; na het werk in de buurt of tijdens een dagje uit in eigen land. Om na het werk buiten te ontspannen of boek een les of workshop ergens in het land en combineer fitness met een weekendje weg in eigen land. Je kunt zoeken op datum, categorie en soort locatie. Daarnaast vind je in de agenda een uitgebreid overzicht van evenementen en workshops door het hele land. Heel veel outdoor-fitnessplezier!

Platform voor fitnessdocenten

Outdoor-fitness.nl streeft er naar om het groeiende aantal fitnessdocenten in Nederland te faciliteren in het organiseren en promoten van fitnesslessen buiten.

Samen inspireren we fitness liefhebbers door heel Nederland om de outdoor fitness experience zelf te beleven. Docenten kunnen de hun lessen gratis op Outdoor-fitness.nl zetten. Indien er meer promotie gewenst is, zoals vermeldingen met reviews of in de evenementenagenda (vakantie of workshop), kan er tegen een klein bedrag een community-pakket worden afgenomen.

Founders Outdoor-fitness.nl

In 2016 is Buiten-Yoga.nl opgericht door Jennifer Schregel & Iris Kester. Het idee is ontstaan vanuit een gedeelde passie voor natuur en yoga. Echter, een helder overzicht om buiten yoga in Nederland te beoefenen ontbrak op internet. Jennifer en Iris hebben toen hun krachten gebundeld en het platform Buiten-Yoga.nl gerealiseerd. Vanuit dit succes is het idee ontstaan om hetzelfde concept toe te passen op fitness en zo is Outdoor-Fitness.nl ontstaan.

Management Outdoor-fitness.nl

In 2017 wordt Outdoor-Fitness.nl gerund door Miluska Bos & founder Jennifer Schregel. 

Een platform heeft een sterke fundering en diversiteit nodig met verschillende opinies en expertise.  Daarom zijn er in 2017 verschillende freelancers en vrijwilligers -met een passie voor fitness en natuur - outdoor betrokken bij Outdoor-fitness.nl. Zij bezoeken met regelmaat lessen, schrijven blogs en helpen bij events van Outdoor-fitness.nl. 

Wil je een bijdrage leveren aan Outdoor-fitness.nl? Neem contact op! 

Jennifer Schregel

Naast het management van Buiten-Yoga.nl is Jennifer op flexibele basis in te huren voor conceptontwikkeling en marketingadvies vanuit 020 Concepts. Jennifer heeft in 2016 nog twee yoga concepten gelanceerd: Yoga-Art (kunst voor en door yogi's) & BedrijfsYogaPro (een professioneel landelijk platform voor bedrijfsyoga).

Miluska Bos

Volgt...

Jennifer Schregel                Miluska Bos

Jennifer SchregelDeborah Hoeks